COLLAGE HYALURON

COLLAGE HYALURON

1904141345632
Sista produkten i lager
289,00 kr
Inkl. moms

Collagen Hyaluron +C

Marint kollagen av högsta kvalité, vegan hyaluron samt organisk vitamin C från acerolabär. Kollagen är huvudprotein i kroppens bindväv; hud, leder och brosk. "3-in-one" produkt med ett jämförbart produktvärde på 700:- - då jämfört de mest prisvärda produkterna på markanden. 

 

Maricol™ Collagen Hyaluron är ett hydrolyserat marint peptankollagen med ett tillskott av hyaluron. Kollagen finns i bindväv, hud, ben, senor, leder, ligament och brosk men även i muskelvävnad, hår, naglar samt i flera av kroppens viktiga organ. När vi åldras förloras kollagen ur vävnaderna, vilket torkar ut dem och försämrar dess elastiska egenskaper. Att vistas i mycket sol sliter hårt på kollagendepåerna och den som tränar hårt behöver lättupptagligt protein. Hyaluron är en molekyl som kan binda vatten upp till 1000 gånger sin egen vikt. Hyaluron återfinns i kroppsdelar som innehar en stötdämpande effekt, t ex mellan knän och ryggens diskar men även frekvent i ögonen.  Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för normal funktion av hud, brosk och benstomme. Produktens vitamin C är organisk från Acerola bär.

Maricol™ Collagen Hyaluron är i pulverform vilket ger ren råvara utan onödiga tillsatser. Pulverformen passar även för dem som normalt har svårt att svälja kaps eller liknande. Maricol™ kollagenprodukter har världens högsta standard som tillverkas i EU enligt HACCP. Råvaran tas från fisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av biprodukter från matfiskeberedningen. Maricol™ Collagen är patenterad vars produkt är gediget testad i Canada, Frankrike och Japan.

Användning:
Blanda enkelt ner innehållet av en dosskopa i vatten. Skaka i shaker eller vispa med en gaffel eller sked. Använd Maricol™ Collagen Hyaluron dagligen som en del av en mångsidig och balanserad kost samt hälsosam livsstil.

Ingredienser/portion (5 g):
Collagen 4700 mg, Hyaluron (veg) 100 mg, Vitamin C (från Acerola) 44,9 mg. Samt naturlig apelsinarom och naturlig sötning stevia 0,1%

Allergiinformation:
Råvaran till kollagenet har utvunnits från vit matfisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallergier. 

Förvaring: Mörkt, torrt och svalt.
 
Näringsinnehåll/100 g:                                 

Energi        1593 kJ/ 381 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0,2 g
Fibrer 0 g
Protein > 92 g     184 %*
Salt 0 g  
     
Essentiella aminosyror    
Lysin 3,5  
Treonin 2,7  
Leucin 2,6  
Fenylalanin 2,3  
Valin 2,0  
Isoleucin 1,5  
Histidin 1,3  
Metionin 0,8  
     
Icke essentiella aminosyror       
Arginin 8,9  
Glycin 20,9  
Prolin 12,6  
Glutamin 11,6  
Hydroxprolin 10,5  
Alanin 8,3  
Asparagin 5,1  
Serin 3,5  
Hydroxlysin 1,5  
Tyrosin 0,4  
Cystein 0,03  

*​ av Rekommenderat Dagligt Intag, RDI.

1 Produkt
2019-10-29
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.