MARICOL COLLAGEN

MARICOL COLLAGEN

1909041520117
Slut i Lager
199,00 kr
Inkl. moms

- Högt protein-innehåll

- Hydrolyserat

- Lättillgängligt

- 30 dagar högdos

Kollagen är det huvudsakliga proteinet i kroppens bindväv och är en viktig del av ligament, ledbrosk och hud samt även tarmar, senor, blodkärl och flera organ.  

 

Hydrolyserad kollagen i peptidform behöver inte brytas ner från protein till aminosyror då det redan är uppdelat i kortare kedjor av aminosyror. Kollagenet kan då tas upp snabbt och effektivt. Maricol Collagen är tillverkat i EU enligt god livsmedelsstandard i en HACCP certifierad miljö. Detta kollagen har den främsta kvalitén av marint kollagen som vetenskapen kan ta fram av lättabsorberat hydrolyserat, förspjälkat, kollagen i peptidform. Råvaran kommer från konsumtionsfisk, i ett miljövänligt tillvaratagande av s k biprodukter från rensarbetet. Vi använder ej norsk torsk som dels kan vara en hotad art. Kallgående fisk som norsk torsk är dels även mer fetrik i huden och därför sämre lämpad för kollagen - det går helt enkelt åt mer råvara då. Innehåll: Hydrolyserat mikrogranulatkollagen av premiumkvalité Näringsinnehåll/100 g:

Energi        1555 kJ/ 372 kcal
Fett 0 g
Kolhydrater 0 g
Fibrer 0 g
Protein > 93 g     186 %*
Salt 0 g
   
   
Essentiella aminosyror  
Lysin 3,5  
Treonin 2,7  
Leucin 2,6  
Fenylalanin 2,3  
Valin 2,0  
Isoleucin 1,5
Histidin 1,3
Metionin 0,8
   
Icke essentiella aminosyror     
Arginin 8,9
Glycin 20,9
Prolin 12,6
Glutamin 11,6
Hydroxprolin 10,5
Alanin 8,3
Asparagin 5,1
Serin 3,5
Hydroxlysin 1,5
Tyrosin 0,4
Cystein 0,03

*​ av Rekommenderat Dagligt Intag, RDI. Allergiinformation: Råvaran till kollagenet har utvunnits från vit matfisk. Iakttag försiktighet vid födoämnesallergier. Rekommenderad användning: Ta 1 mått Collagen Premium och 1 dl vatten, skaka i en shaker. I produkten ingår ett passande dosmått som mäter upp cirka 5 gram kollagenpulver. En förpackning räcker till 30 högdoserade dagsportioner. Förvaring: Förvaras väl försluten i rumstemperatur utom räckhåll för små barn. Akta ögonen! Skulle du får pulver i ögonen skölj regelbundet och kontakta sjukvården.

2019-10-29
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.