Bio-T

Bio-T

2007071744246
I lager
195,00 kr
Inkl. moms
  • Prisbelönt koncept

  • Bio-T innehåller grönt te som stödjer metabolismen av fett genom att öka fettförbränningen

  • Tillverkats under dansk läkemedelskontroll

 

Bio-T är mjuka gelatinkapslar som innehåller 300 mg konjugerad linolsyra (CLA) och 125 mg extrakt av grönt te.

Om CLA
CLA (konjugerad linolsyra) är en naturligt förekommande fleromättad fettsyra som bland annat finns i kött från idisslare (exempelvis kor och får) samt i mejeriprodukter som kommer från dessa djur. CLA är alltså en naturlig del av vår kost. Denna fettsyra bildas hos idisslarna i en process där linolsyra från gräs omvandlas till CLA i vommen. Det finns många olika varianter av CLA som har olika effekter i kroppen. Bio-T innehåller CLA-isomererna T10, C12, C9 och T11. Det CLA som används i Bio-T kommer från tistelolja. CLA är en GRAS-certifierad (”Generally Recognized as Safe”) livsmedelstillsats.

Grönt te
Grönt te är särskilt populärt bland dem som vill minska i vikt och bland dem som vill bränna fett. Det är den höga halten av epigallocatechin gallate (EGCG) i extrakt från grönt te (GTE) som tros ligga bakom de flesta av de positiva effekterna från grönt te. EGCG stödjer metabolismen av fett genom att öka fettförbränningen.

Det är en god idé att kombinera grönt te med regelbunden motion. Grönt te har fettförbrännande egenskaper men med träning stimulerar du musklerna och bränner ännu mer fett, vilket gör det lättare för dig att uppnå resultat.

Undvik "jo-jo-effekt"
Viktminskning och efterföljande viktökning som följs av nya försök att gå ner i vikt gör att din vikt kan studsa upp och ner som en jojo, därav uttrycket "jo-jo-effekt". Ett tillskott med CLA och grönt te kan hjälpa dig att bränna mer fett och därmed förhindra att fett lagras i kroppen.

Prisbelönt koncept
Bio-T har - under ett annat namn - vunnit flera internationella priser på europeiska konsument- och detaljhandels-events som syftar till att välja ut de bästa preparaten i kategorier som viktkontroll.

Mängd per dagsdos
Rekommenderad daglig dos: 3 kapslar

Näringsämne3 kapslar% av DRI*
Tistelolja 1125 mg -
varav CLA (konjugerad linolsyra) 900 mg -
Grönt te extrakt 375 mg -

* DRI = Dagligt referensintag
- DRI saknas

Ingredienser
Tistelolja (Carthamus tinctorius L.), grönt te extrakt (Camellia sinensis L.), gelatin (nötkreatur), fuktighetsbevarande medel (glycerol), färgämne (sockerkulör (E 150c)), klumpförebyggande medel (kiseldioxid)

Rekommenderad dos:
1-2 kapslar 3 gånger dagligen. Bör intas i samband med måltid. 

Förledet Bio i produktnamnet relaterar till att produkten har bio-tillgänglighet.

Förvaras i rumstemperatur, ej i direkt solljus.

5 objekt
2020-07-07
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.