PRIS

I priserna ingår moms med 12 % alternativt 25 %.

FRAKTSÄTT

Hälsoboden.se skickar ditt paket genom postnord inom Sverige. 

Paketet skickas till ditt närmsta postombud eller läggs i din brevlåda.

LEVERANSTID

Behandlingen av din order sker nästa vardag efter beställning och därefter levereras det inom 2-5 arbetsdagar (ej lördag, söndag samt andra helgdagar). Paket som ankommer till Postombud ligger 14 dagar från ankomstdag innan det automatiskt returneras till oss.

Outlösta packet debiteras 350:- för administration och den returfrakt som betalas för att din vara inte hämtas ut. Eventuellt tillkommer ersättningsanspråk på varor som blivit obrukbara efter lång liggtid. 

FORCE MAJEURE

Hälsoboden.se reserverar sig för eventuella förseningar som orsakas av till exempel, driftfel, strejk, fel i postnord distribution eller andra oförutsägbara händelser utanför Hälsoboden.se kontroll.

BETALSÄTT

Klarna Checkout betalningsalternativ:

   •    Klarna Faktura, kostnadsfritt 14 dagar.

   •    Betala direkt med Mobilt Bank ID.

   •    Delbetalning (ränta och avgifter tillkommer).

   •    Kortbetalning med bank- eller kreditkort.

ÖPPET KÖP & ÅNGERRÄTT

Du som kund har enligt lag alltid rätt till 14 dagars ångerrätt från det att du mottagit varan. Får du en delleverans gäller det från dagen du mottagit den sista varan från beställningen. Ångerrätten gäller endast obruten förpackning.

RETURER

Kunden bekostar returen vid ångerrätt och har ansvar för paketet tills det når vårt lager. Vi vill därför att returer skickas med ett spårbart fraktsätt, exempelvis postnord , se länk nedan. Behandling av återbetalning sker när paketet kommit tillbaka till oss och vi kan se att alla berörda produkter finns med och har obruten förpackning.

https://portal.postnord.com/skickadirekt/

Skicka din retur till:

Tanums Hälsobod
Brehogsvägen 5
457 32 Tanumshede

Lägg ned följesedeln i paketet och markera med en penna att du vill returnera / alternativt ett eget papper där du skriver dina uppgifter.

ÅTERBETALNING

Återbetalningen sker inom 10 arbetsdagar från att vi har mottagit och godkänt din retur.

REKLAMATION

Enligt Konsumentköplagen har du som kund reklamationsrätt i 3 år efter det att du har tagit emot varan. Vi tillämpar konsumentköplagens reklamationsrätt. OBS! Ni måste behålla kvittot för att utnyttja reklamationsrätten. Skulle varan vara skadad eller felexpedierad när den anländer så åtar vi oss att kostnadsfritt åtgärda felet. OBS! Det är viktigt att du gör en korrekt anmälan. Synligt fel: Anmäls direkt vid mottagandet av varan. Dolt fel: Anmäls till oss inom 7 dagar från mottagandet av varan. En produkt som vi har konstaterat att den är felexpedierad alternativt skadad byter vi ut. Vid giltigt returärende betalar vi returfrakten. För felaktigt returnerad vara utgår ingen ersättning för varken vara eller returkostnader, ej heller får kunden tillbaka varan utan att erlägga ny fraktkostnad. Vid eventuell tvist följer ARN:s rekommendationer.

Kontakt vid reklamation E-post: info@hälsoboden.se Tel: 0525-20636

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.