Fokus 90 k

Fokus 90 k

1808311155687
I lager
299,00 kr
Inkl. moms
Fokus, skärpa och ökad prestation.

Fokus är en noggrann sammansättning utav ingredienser för att bidra till fokus och skärpa. Ingredienserna har använts i hundratals åt för att stötta kroppen med allt ifrån kognitiva funktioner, läkning och bättre mental prestation.

 

BESKRIVNING

FOKUS, SKÄRPA OCH ÖKAD PRESTATION

Fokus är en noggrann sammansättning utav ingredienser för att bidra till fokus och skärpa. Ingredienserna har använts i hundratals åt för att stötta kroppen med allt ifrån kognitiva funktioner, läkning och bättre mental prestation. 

Igelkottstagssvamp är en av substanserna och i en studie publicerad i journal of agricultural and food chemistry skrev dem att igelkottstagssvamp motverkar trötthet, minskar ångest och förbättrar dina kognitiva funktioner. Litet tjockbladsextrakt är en ört från den ayurvediska medicinen som även den har nootropiska egenskaper. Traditionellt har den använts för att öka livslängd samt förbättra dina kognitiva funktioner.

Tjockbladsextrakt förbättrar främst kommunikationen mellan neuroner. Alpha GPC används även den för sin effekt på det kognitiva systemet men man har även sett att alpha GPC har förmågan att öka kraftpotentialen vid träning. Kattklo har använts i tusentals år av ursprungsbefolkningen i Amazonas för sina läkande egenskaper. Fokus+ har letat efter vad naturen har att erbjuda när det gäller ökad mental prestation. Produkten fungerar lika bra att använda i samband med träning som inför ett möte eller ett viktigt föredrag. 

Vitamin B6 bidrar till att minska trötthet och utmattning, normal psykologisk funktion och nervsystemets normala funktion. 
Vitamin B12 bidrar till att minska trötthet och utmattning, bidrar till normal pyskologisk funktion och normal energiomsättning. 


Ingredienser:

Igelkottstaggsvampsextrakt (Hericium erinaceus), litet tjockbladstextrakt (Bacopa monnieri plant), L-alfaglycerylfosforylkolin (Alpha-GPC), kattklounkaria (Uncaria tomentosa - bark), fosfatidylserin, kronärtskocksextrakt (Cynara cardunculus), pryidoxinhydroklorid (vitamin B6), cyanokobalamin (vitamin B12), veg. kapsel (HPMC).


Innehåll per: 2 kapslar DRI*
Fokus blandning 1650 mg -
 - Igelkottstaggsvampextrakt
 - Litet tjockbladsextrakt
 - L-alfaglycerylfosforylkolin
 - Kattklo-unkaria
 - Fosfatidylserin
 - Kronärtskocksextrakt
Vitamin B6 10 mg 714%
Vitamin B12 5 g 200%
*Dagligt Referensintag


Rekommenderad dagsdos:

Intag 2 kapslar dagligen i samband med måltid.


Viktigt:

Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Rekommenderas ej till gravida, under amning eller personer som medicineras. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.

3 objekt
2018-11-06
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.