Krom EKO

Krom EKO

2104131654494
I lager
199,00 kr
Inkl. moms
  • - Ekologisk, utvunnen ur persilja och curryblad
  • - Krom bidrar till normal omsättning av makronäringsämnen
  • - Krom bidrar till att bibehålla normala blodsockernivåer

 

Ekologisk krom från Better You är utvunnen ur persilja och curryblad, vilket gör att produkten har en naturlig och ekologisk bas - helt i linje med vår filosofi. Vi är unika med att ha ekologisk krom och erbjuder därför en prisgaranti, läs mer under fliken Prisgaranti.

Krom är ett spårämne. Ett spårämne är ett ämne som behövs i relativt små mängder, samtidigt som de har viktiga funktioner i kroppen. Krom kan kroppen inte själv tillverka, och vi behöver därför tillföra dessa genom mat eller via kosttillskott.

Krom är även viktigt för att reglera kroppens hantering av glukos, eller socker. Det är en funktion som kallas GTF-funktionen och står för Glucose Tolerance Factor. Krom har blivit populärt att använda för att minska sötsug, ofta i samband med ändrad kosthållning. Krom bidrar även till en normal omsättning av kolhydrater.

EKO krom från Better You innehåller 200 ug ekologisk krom per kapsel.

Innehåll per: 1 kapsel DRI*
     
Krom (ekologisk) 200 µg 500%
     
*Dagligt Referensintag    

Ingredienser:

Ekologiskt rismjöl, ekologisk krom (från curryblad och persilja), risextrakt blandning, vegetabilisk kapsel av cellulosa (HPMC).

Tillverkad i Sverige enligt HACCP och GMP standard.


Rekommenderad dagsdos:

Intag 1 kapsel dagligen i samband med måltid. Vill du undvika den vegetabiliska kapseln så kan innehållet tömmas direkt i vatten eller valfri vätska. 


Viktigt:

Kosttillskott ersätter inte en allsidig kost. Rekommenderad dagsdos bör ej överskridas. Vid medicinering, rådfråga alltid läkare. Förvaras torrt och svalt, väl förslutet och oåtkomligt för barn.

7 objekt
2021-04-13
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.