Grönt kaffe +hallonketon 60 kapslar

Grönt kaffe +hallonketon 60 kapslar

709131
Slut i Lager
220,00 kr
Inkl. moms

Grönt kaffe och hallonketoner är den ihållande trenden från Hollywood inom området viktkontroll. Med grönt kaffe menas orostade kaffebönor.

  • - Unik kombination
  • - Extra stark dos hallonketon
  • - Vegangodkänd produk
 

GRÖNT KAFFE + HALLONKETON

Grönt kaffe är orostade kaffebönor. Vi rostning av kaffebönor förstörs flera ämnen, då de inte överlever temperaturerna som uppstår vid rostningsprocessen. Ett bland dessa ämnen som det skrivits mycket om senaste åren är Klorogensyra, som lovordats både bland användarna och i TV-program som exempelvis Oprah Winfrey Show.

De gröna kaffebönorna innehåller bland annat ämnet klorogensyra, vilken annars förstörs vid rostningsprocessen av kaffe. Klorogensyra sägs ha en positiv inverkan på metabolismen. Hallonketoner är de ämnet i hallon som ger dem dess speciella doft. På senare tid har även hallonketoner kommit att användas inom hälsa & fitness som en produkt inom viktkontroll. 


Ingredienser:

Extrakt av grönt kaffe och hallonketon, mikrokristallincellulosa, vegetabilisk kapsel av cellulosa, kiseloxid.


Innehåll per: kapsel 2 kapslar DRI*
       
Hallonketon 200 mg 400 mg -
Grönt kaffe-extrakt 250 mg 500 mg -
 - varav 25 mg klorogensyra      
       
*Dagligt Referensintag      

 


Rekommenderad dagsdos:

Intag 2 kapslar 1 gång om dagen. Kapslarna sväljes hela tillsammans med ett glas vatten. Om du vill undvika den vegetabiliska kapseln kan innehållet tömmas direkt i vattnet.


Viktigt:

Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas, förvaras torrt och utom räckhåll för barn.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.

2020-01-23
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.