VANILJOLJA EKO ETERISK

VANILJOLJA EKO ETERISK

1910251414356
Sista produkten i lager
169,00 kr
Inkl. moms

Ekologisk Vaniljolja (Vanilla planifolia). Extraherad med hjälp av alkohol från vaniljbönor. Används ofta i hudoljor och läpprodukter för en härlig doft. Kan även användas i livsmedel, drycker och desserter av olika slag.

  • - 100% ren, eterisk, ekologisk och outspädd olja
  • - Bra som rumsdoft
  • - Används ofta i hudoljor & läpprodukter

 

VANILJOLJA (MEXIKO)

Better You vaniljolja fungerar bra som rumsdoft och gärna tillsammans med apelsin eller kanel. Den passar också bra i hudoljor och läppcerat. Kan även användas i livsmedel, drycker och desserter av olika slag.


Ingredienser: Ekologisk Vaniljolja (Vanilla planifolia). Extraherad med hjälp av alkohol från vaniljbönor.


Användning: Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar, -kläder, ögon- och ansiktsskydd. Tvätta huden noga efter användning. 


Varning! Detta ämne orsakar allvarlig ögonirritation, är skadligt för vattenlevande organismer med långtidseffekter, orsakar hudirritation och kan orsaka allergisk hudreaktion.

Vid direkt hudkontakt: Tvätta grundligt med tvål och vatten. Om hudirritation uppstår; uppsök medicinsk rådgivning.

VID DIREKT ÖGONKONTAKT: Skölj försiktigt med vatten i flera minuter. Om möjligt, avlägsna kontaktlinser, fortsätt skölj.

Användning: Vanilj fungerar bra som rumsdoft och gärna tillsammans med apelsin eller kanel. Den passar också bra i hudoljor och läppcerat. Kan användas som livsmedel i exempelvis bakning mm.

2 objekt
2019-11-17
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.