OREGANO & MORINGAOLJA ETERISK 30ml

OREGANO & MORINGAOLJA ETERISK 30ml

180920105156
I lager
299,00 kr
Inkl. moms

Oreganoolja är en av naturens mest kraftfulla växtoljor. Oreganoolja har traditionellt nyttjats vid en mängd olika åkommor och för att bidra till ett fysiskt välbefinnande. Moringaolja är en vanlig ingrediens i skönhetsprodukter som t.ex. ansiktskräm, tvål, schampo, kroppskrubbar och rekommenderas ofta som ansiktsolja mot acne, torr hud, och rynkor mm.

 

OREGANO & MORINGA ETERISK OLJA

Ingredienser:

Ekologisk Oreganoolja från vildväxande (Origanum vulgare) med ett deklarerat karvakrolinnehåll på mer än 80%. Extraktionsmetod: Ångdestillerad från blommande ört. Utspädd 1:3 i kallpressad ekologisk Moringaolja (Moringa oleifera).


Dosering:

Användning i doftspridare:

Tillsätt ett par droppar i din doftspridare, låt det sprida sig genom luften


Applicera lokalt:

Vid magproblem, candida- och svampinfektioner, tånagelsvamp, parasiter, hudinfektioner, vårtor och menstruationsproblem.


Kolit:

Blanda 2-5 droppar dagligen tillsammans med en sked med mandel- eller olivolja, appliceras på buken.


Mensvärk:

Blanda 5-8 droppar tillsammans med en sked ricin/castor- eller olivolja. Masseras in 3 gånger dagligen på nedre delen av magen.


För behandling av hårbotten:

1. Mjäll: Blanda 2-4 droppar tillsammans med ca 1 msk schampo och massera in i hårbotten. Se till att du inte får något schampo i ögonen. Låt det sitta i 10 minuter och skölj sedan ur håret. Upprepa under en veckas tid.

2. Hårolja: Blanda 5-8 droppar tillsammans med 5-8 droppar teträdolja och 1-2 matskedar av kokosnötolja eller neemolja (fungerar även utmärkt för fläckande hårbotten). Massera sedan in i hårbotten och låt det sitta i under natten för bästa resultat.


Munnhygien:

En droppe på tandborsten tillsammans med tandkräm.


Vikigt:

Användning: Skall användas med försiktighet. Används aldrig outspädd. Undvik kontakt med outspädd olja. Används ej på känslig- eller skadad hud såsom exempelvis skrubbsår. Använd ej för invärtes bruk, såvida det inte rekommenderas av en licensierad aromaterapeut eller läkare. Skall ej användas av gravida, ammande eller personer som medicineras utan konsultation med en läkare.


Allergiinformation:

Oregano kan orsaka reaktioner hos personer som är allergiska mot Lamiaceae (kransblommiga växter som t.ex. basilika, lavendel, mejram, mynta och salvia).

4 objekt
2019-10-22
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.