CITRONOLJA EKO ETERISK 10ml

CITRONOLJA EKO ETERISK 10ml

191022161522
Sista produkten i lager
99,00 kr
Inkl. moms

Ekologisk Citronolja (Citrus limon). Kallpressad från skal. Används oftast som aromaterapi eller till parfymer samt städ och tvätt.

  • - 100% ren, eterisk, ekologisk och outspädd olja
  • - Aromaterapi, parfymer, städ och tvätt
  • - Ursprung Indien

 

CITRONOLJA (Indien)

Citronolja är symbolen för citrus med en intensiv fräsch arom som har en tjusig, syrlig och besk ton. Spirituellt lyftande och perfekt till att komponera naturliga parfymer.

Blandar bra med bland annat: bergamott och andra citrusoljor, svartpeppar, kardemumma, fänkål, kamomill, koriander, eukalyptus, ingefära, enbär, jasmin, lavendel, rosor, rosmarin, cederträ och ilang-ilang.


Ingredienser: Ekologisk Citronolja (Citrus limon). Kallpressad från skal.


Användning: Utblandad i olja (max. 2 % koncentration) på huden eller som aromaterapi. Börja med ett litet område för att kontrollera tolerans. Hälsoskadlig outspädd. Använd skyddshandskar, -kläder, ögon- och ansiktsskydd. Tvätta huden noga efter användning.


Varning! Detta ämne är skadligt för vattenlevande organismer med långtidseffekter, är en brandfarlig vätska och ånga, orsakar obehagskänsla på huden och kan orsaka allergisk hudreaktion.

1 Produkt
2019-10-22
No reviews

Du kanske också gillar

Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.