Premium Kollagen 120 kap

Premium Kollagen 120 kap

1808131339125
Slut i Lager
349,00 kr
Inkl. moms
Kollagen är ett protein som tillsammans bygger upp och ger kroppens dess struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, leder, ligament, bindväv och hud. 

- Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion.

 

PREMIUM KOLLAGEN

Med en formula utvecklad som ett dagsaktuellt svar på efterfrågan inom ledhälsa i svenska hälsobutiker, har vi nu lanserat Premium Kollagen.

Kollagen är ett protein som tillsammans bygger upp och ger kroppens dess struktur. Kollagenet finns i brosk, ben, leder, ligament, bindväv och hud. Kollagenproduktionen är som högst kring 20 års ålder och minskar med åldern. En ohälsosam livsstil kan precis som med annat göra att det går fortare.

Innehåller ett noga balanserat innehåll av: Kollagen typ 1 (marint), kondroitin, MSM och acerola med Vitamin-C direkt i samma vegetabiliska kapsel.

Vitamin C bidrar till normal kollagenbildning som har betydelse för hudens, benstommens, blodkärlen, broskets, tandköttet och tändernas normala funktion.


Ingredienser:

Fiskkollagen (typ 1), kondroitinsulfat, dimetylsulfon (MSM), acerola (Malphighia glabra) (vitamin C 25%), vegetabilisk kapsel (HPMC).


Innehåll per 2 kapslar

Fiskkollagen (typ 1) - 1200 mg*
Kondroitinsulfat - 120 mg*
MSM (dimetylsulfon) - 120 mg*
Acerola - 100 mg
- varav vitamin C - 25 mg (33% av DRI)

* DRI (Dagligt Referensintag) ej fastställt.


Innehåll per 4 kapslar

Fiskkollagen (typ 1) - 2400 mg*
Kondroitinsulfat - 240 mg*
MSM (dimetylsulfon) - 240 mg*
Acerola - 200 mg
- varav vitamin C - 50 mg (66% av DRI)

* DRI (Dagligt Referensintag) ej fastställt.


Rekommenderad dagsdos:

Intag 4 kapslar dagligen de 2 första veckorna. Intag därefter 2 kapslar dagligen. Kapslarna intas i samband med måltid.


Viktigt:

Tänk på vikten av en balanserad kost och en hälsosam livsstil. Kosttillskott ersätter ej en allsidig kost. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Förvaras torrt, svalt och ej i direkt solljus. Förvaras oåtkomligt för barn.

Tillverkad enligt HACCP och GMP standard.

2018-11-06
No reviews
Product added to wishlist
Product added to compare.

Hälsoboden.se använder sig utav kakor / cookies på hemsidan, för att komma ihåg dina inställningar på sidan och att sidan skall laddas snabbare.